Mi lenne, ha minden nap új testtel ébrednél?

test_kerdes_resized.jpgTe szoktál beszélgetni a testeddel? Fura elképzelésnek tűnik? Vajon mi az, amit a legtöbbször megítélsz? Á, nem, Te biztos nem ítélkezel, mert az csúnya dolog. Magadat hányszor ítéled és bántod? Képzeld csak el, milyen lenne egységben élni a testeddel. Így máris kevésbé tűnik skizofrén elfajzásnak, hogy olykor elbeszélgess vele.  Dr. Glenna Rice blogját fordítottam le. Aki még nem találkozott az Access Consciousness® eszközeivel, annak kicsit elvetemülnek tűnhet majd a nyelvezet. Teljesen rendben van, engedj be annyit belőle, amennyi most könnyű.

És akkor csapjunk is bele!

"A legtöbb ember meglehetősen állandó struktúraként tekint a testére. Gyerekként megengedik a testnek, hogy növekedjen, felnőttként, hogy öregedjen, némi súlyvesztést vagy súlygyarapodást az évek alatt és néhány betegséget, de ennyi az egész. Tisztában vagy azzal, hogy mennyi változást generál a tested minden nap? Micsoda meglepetés lenne megtudni, hogy a testünk valóban állandó mozgásban van, folyamatos változások mennek végbe új sejtek keletkezése és szerkezetének megváltozása által.

Vessünk csak egy pillantást a testedre:

  1. A hajad kora 3 és 6 év között van, attól függően, milyen hossztúra nő.
  2. A májad körülbelül 5 hónapos.
  3. A vörösvérsejtjeid 4 hónaposak.
  4. A bőröd néhány hetes.
  5. A béltraktusod olyan, mint az újszülött baba, csak néhány napos, és minden nap új sejtek keletkeznek.

Szóval, hogyan is teremtjük a testünket?

Itt egy érdekes nézőpont:

A testünk teremtése (hihetetlen mennyiségű ilyen teremtésünk van) a nézőpontjainkon, a kivetítéseinken, az elvárásainkon, az elkülönüléseinken és az ítéleteinken alapul.

Ha azt vetíted ki, hogy a tested öregszik, csúnya, beteg vagy kövér, akkor ezzel meghívod a „varázslatot”, amit arra használsz, hogy ezt megteremtsd. Sokkal erősebbek vagyunk, mint gondoljuk, és a testünk nagyon ügyesen a hülye, téves és ítélkező nézőpontjaink alapján teremti magát.

Hányszor ítéled meg a tested egy nap? Több mint ezerszer, vagy kevesebbszer? A legtöbb ember gondolatban, vagy akár hangosan is kimondva százszor is megítéli a testét minden egyes nap.

Az ítélet az, legyen az kimondott vagy kimondatlan, amit arra használsz, hogy tudtára add a testednek, hogyan teremtsen érted nap, mint nap.

Habár a testünknek folyamatos változásra van szüksége, hiszen anélkül meghalna, amit végül csinál, az a folyamatosan fix nézőpontokká alakulás, amik ítéleteken és kivetítéseken alapulnak.

Ez megteremti ugyanazt minden nap: egy kis öregedést némi betegséggel kapcsolva. Csak újraépítjük, amit ítéletekből hoztunk létre. Mi lenne, ha létrehoznánk valami újat és mást a testünkkel? Mi lehetséges a testünkkel, amire még sosem gondoltunk?

Itt van, mit lehet hallani egy kávézóban vagy egy telefonhívásnál egy átlagos napon:

„Nem aludtam”, „olyan fáradt vagyok”, „fáj a testem”, „fáj a gyomrom”, „a hátam megöl." "öregszem." "kezdek úgy kinézni, mint az anyám”! Ez az, amit újra és újra mondunk e testünknek, hogy mit csináljon értünk. Amit a tested hall, az az, hogy "légy fáradt", "öregedj", "kezdj fájni", "csinálj magadnak több betegséget", "öregedj, mint az anyád".

Mi van, ha van egy másik lehetőség? Mi lenne, ha feltennél a testednek egy kérdést? "Mi kellene ahhoz számunkra, hogy csodálatos érezzük magunkat, testem?" "Milyen mókában lehet részünk?" "Milyen csodát tudsz létrehozni nekem ma?" "Az öröm milyen megtestesülését tudod ma ajándékozni nekem? " "Test, hogy szeretnél kinézni? "" Milyen csodát tudnánk létrehozni együtt, test? "Hé, Test! Nagyon hálás vagyok neked! "

És az egyik kedvencem, "Hogy lehetne még ennél is jobb?" Tedd fel ezt a kérdést mindig, amikor valami megjelenik a testedben, akár egy mesés, vagy egy mókás napon.

Ha megváltoztatnád a nézőpontod a testedről, és abbahagynád a megítélését, az tudna valami mást létrehozni? Igen. Az én nézőpontom és éberségem, több ezer testtel végzett munka után szerte a világon az, hogy pontosan így van.

A test minden nap vadonatújjá generálódik! Mi van, ha elkezdtünk tőle kérdezni? Mi lenne, ha hozzájárulnák valami mással az ítéletek helyett, ami segíti a változást? Mi lenne, ha táplálnánk az újrateremtődését minden nap?

A testünk nemcsak csinálja a dolgát, nekünk foglalkozni kell vele?

Úgy tűnik, hogy a test csak csinálja a dolgát, és te csak hatással vagy rá, hogy mit választ? Mi van, ha sokkal nagyobb hatással vagy arra, mint gondolnád, hogy mit hoz létre a test? Ha hajlandó lennél teljesen tudatosnak lenni a testedre a legfinomabb szinten…  mi lehetséges, ha megnyílsz a kommunikációra a testeddel? Nem szeretnéd tudni, hogy amit teszel vele, az tetszik-e neki vagy sem?

És mi van, ha amit betegségnek, fáradtságnak vagy fájdalomnak hívunk, egyszerűen csak egy üzenetet, hogy mi nem működik a testednek?

Gyakran félreértelmezzük a testünk energiájának változását, rossznak, fájdalomnak vagy problémának gondoljuk. Megkérdezheted a tested, amikor valamit érzékelsz: „Testem, változol éppen”? Amikor ezt könnyűnek, „igen”-nek érzed, kérdezd meg tőle: „hogyan tudok ehhez hozzájárulni?”

Nem vagy tehetetlen a testeddel kapcsolatban; Te vagy a legerősebb teremtője. Mit szeretnél választani?

Cselekvési terv lépésről lépésre, hogyan kezdj még ma párbeszédet a testeddel:

  1. Kérdezd meg a tested, mit szeretne enni?

Mielőtt elfogyasztanál bármilyen ételt, gyógyszert vagy táplálékkiegészítőt, tedd magad elé és kérdezd meg, hogy magához akarja e venni. Ha az étel vagy ital felé mozdul, az „igen”- jelent, ha visszafelé, az „nem”-et

  1. Kérd a tested, mutassa meg, hogyan szeretne kinézni!

Minden test másképp alakul ki. Az elképzelés pedig, ami benned van arról, hogyan kellene kinézni, teljesen más lehet, mint amire a tested vágyik. Kezdj el kérdezni, és légy éber, mire irányítja a tested a figyelmet. Ez eltarthat napokig vagy akár hetekig is, de a tested el fogja kezdeni megmutatni, hogyan szeretne kinézni. Néha ez úgy fog megjelenni, hogy megfigyeled, elkezd valakihez vonzódni a parkban, a tévében vagy az óriásplakáton, az az lesz, amilyen Ő szeretne lenni. Ezután kérdezd meg, milyen változás szükséges ahhoz, hogy jobban hasonlítson arra, amilyen szeretne lenni.

  1. Kérdezd meg, mit szeretne felvenni!

Ahelyett, hogy egyszerűen csak ruhákat aggatsz Magadra reggel, kérdezd meg: ” Testem, mit szeretnél viselni ma?” Lehet, hogy meg fogsz lepődni. Légy hajlandó megkérdezni, milyen más anyagot, szabást vagy stílust szeretne, mint amit eddig megszoktál. Egy dolog biztos: ha azt viseled, amit a tested kér, csodálatosan fogod magad érezni és úgy is fogsz kinézni.

 Ha a tested folyamatosan változik, mi lehetsz, ami megengedi neki, hogy olyanná váljon, ami mindkettőtöknek nagyszerűbb? Az öröm megtestesülése lehetséges, csak választanod kell!"

 Ha izgalmas, amit olvastál és szeretnél jóban lenni a testeddel, gyere el a Boldogtest programra és megmutatom, hogyan!

 

 

 

 

Forrás:http://access-consciousness-blog.com/2016/04/what-if-you-woke-up-to-a-new-body-every-day/

Kép: pixabay