Mit kérnél Jézuskától?

Tudod-e mit kérsz éppen?

           

jezuska_resized.jpgHa leülnél levelet írni, úgy, hogy tudod, bármit kérhetsz, mit kérnél? Állj meg egy pillanatra, menj bele abba a térbe, ami gyerekként voltál. Mertél kérni, mindegy, mennyire tűnt képtelennek, vagy hülyeségnek. Hogy vagy ezzel ma?

Elfelejtettünk kérni

Tágítsuk ki most ezt a Jézuska témát világnézettől függetlenül, mondjuk...az Univerzumra. Dain Heer, az access consciousness társalapítója szokta mondani, hogy a "kérd és megadatik" bölcsességet beleírták a Bibliába, hogy ne hidd el. Érdekes ez a hit dolog. Mi van, ha nem hinni, vagy tagadni akarsz valamit, hanem megnézed, Neked mi működik? Ma kértél már? A múltkor felhívott egy kliensem sírva, hogy annyira szeretne már valamit, varázsol, húzza az energiát, már mindent megtett. Kérdeztem, kérte-e. Felnevetett, mondta, hogy na, azt még tényleg nem. Másnap írt, hogy megvan, amit kért. Létezik, hogy tényleg ennyire egyszerű? El ne hidd, csináld!

Hol érvénytelenítették gyerekként a kérésedet? Maradjunk csak a Karácsonynál! Nagy lelkesen nekiültél levelet írni, vagy hatalmasra nyílt, izgalomtól csillogó szemekkel ömlött Belőled, hogy mit kérsz. Mi volt a válasz? Azt úgy nem lehet, nincs rá pénz, vagy az nagy, és Jézuska nem bírja el. Eszembe jut egy részlet egy hülye filmből, nézzétek el nekem, hogy a címére nem emlékszem, csak a szitura. Idegesítő hangú kisfiú beül a Mikulás ölébe és elkezdi sorolni: "Kérek egy bicikliiiit, meg egy labdáááát...." és hopp, itt már félbe is szakítják? "Nem kapsz, Apád munkanélküli"

Mi van, ha nem hiszed el, hogy lehetetlen? Engem sosem érdekelt, hogy mit miért nem lehet, sokkal inkább az, hogy rendben, eddig nem lehetett, mi lehetséges most? Pont tegnap játszottunk egy kliensemmel. Mondta, hogy szeretnének elmenni még Szilveszterkor egy népszerű síparadicsomba, de már sehol nincs szállás. Mondtuk, hogy oké, nézzen rá, mi más lehetséges. Mi van, ha elengedi a ragaszkodást, hogy csak akkor és csak oda, és mi van, ha mégis akad szállás? Ma írt, hogy akadt.

Ahogy írom ezeket a sorokat, annyira bagatellnek, bugyutának és egyszerűnek tűnik. Mégis, hol döntöttük el, hogy nem lehet könnyed az életünk, és nem kaphatunk meg mindent amit kérünk? Hol tettük nehézzé az életünk és kezdtünk problémákat gyártani, hogy ne legyen már annyira feltűnő, hogy ez nekünk ennyire könnyen megy?

Hajlandó vagy az a könnyedség lenni, aki valójában vagy?

neveto_kislany.jpg

Nézd meg, mi az, amit valójában kérsz. Ne kamuzz, Magadnak ne! Lehetséges, lesznek olyan felismeréseid, amiken meg fogsz lepődni. Lehet, hogy tíz éve kitaláltál valamit, mit szeretnél, és már régen nem aktuális, de még mindig azt hajszolod. Az is megeshet, hogy nem is a Te valódi kérésed, hanem anyád vágya. Meg még egy sor turpisságra fény derülhet, amivel összezavarod Magad. Végtelenül kreatív vagy, tudom.

Gyere, menjünk shoppingolni!

Most ráakadtam a Karácsony témára, szóval képzeld el, hogy elmegyünk shoppingolni. Ez most különleges lesz, energiákat fogunk összeválogatni. Bármennyit, bármit választhatsz, nincs limit. nincs vagy-vagy. Menj bele azokba az energiákba, amik igazán táplálóak, örömteliek Neked. Képzeld egy, hogy van egy hatalmas bevásárlószatyrod, (vagy, bocs, puttonyod, ha már ez a bűvkör) és kezdd el belepakolni az energiákat. Még. Még. Amikor úgy látod, tele a puttony, lásd és érzékeld, hogy tud tágulni, bármeddig. Szóval pakold bátran. MÉÉÉÉG. Mindenhol, ahol elhitted, hogy nem szabad túl sokat kérni, nem érdemled meg, amúgy sem kell, töröld. És pakolj még sok-sok finom, melengető, viháncoló, bármilyen energiát. Amikor kész vagy elengedni, tedd meg. Repítsd az Univerzumnak és kérd, hogy jelenjen meg fizikai formában a sok összeválogatott energia. Az energia az anyanyelvünk, ezen kommunikálunk elsődlegesen. Nézzünk egy példát: ha szeretnél egy autót, azt nézd, milyen száguldani vele, milyen az illata, hogyan érzi magát  a tested, ha beleülsz. Kérd, hogy ez a nagyszerűség jelenjen meg.

Az Univerzumtól kérd, Magadtól követeld meg!

Hagyd abba, hogy lebeszéled saját Magad a vágyaidról. Ki vagy ilyenkor, hány éves vagy, mikor bevágod a durcát, ha elsőre nem sikerül? Válaszd, amire vágysz, válaszd minden tíz másodpercben.Nem ragaszkodásból, hanem elköteleződésből Magad és az életed mellett. Nem kell megindokolnod, hogy mit miért kéársz, és megérdemelned sem kell. az élet nem l'oreal reklám.

Mit választasz Magadnak a puttonyomból? Remek eszközöket találhatsz a könnyedséghez, varázslathoz és könnyed élethez.

A puttony tartalma itt pakolható szét. PROGRAMOK

 

 

Képek forrása: pixabay