BOLDOGTEST PROGRAM

free_form_resized.jpgHogy érzed Magad a bőrödben? Milyen tükörbe nézni? Előfordult már, hogy kritizáltad Magad?

Próbáltál már fogyni, esetleg gyarapodni, de nem megy? Tudatosan élsz, tudod, hogyan étkezz, mozogj, pihenj, és valami mégsem működik? Esetleg működik ideig-óráig, aztán jönnek a rosszabb periódusok, és visszakúsznak a nehezen leadott kilók? Szidod Magad, amikor gyönyörűen betartasz minden diétás tanácsot, aztán hopp.... rácuppansz a hűtőre és kipakolod?  Rosszá teszed Magad, hogy gyenge voltál, de majd holnaptól megint "jól" csinálod?

Mi van, ha minden rendben Veled, csak a tested nem kap meg minden szükséges tápanyagot, vagy netalán a lelked éhezik?

Tíz éve foglalkozom életmód tanácsadással, fitnesz edzőként is dolgoztam tíz évet. Az első hét évben a fizikai szintre koncentráltam, de egyre többször szembesültünk vele, hogy bizony sokszor a lelki okok nehezítik a kívánt jólét kialakítását. Sokat tanultam mindenféle stresszoldó módszereket, az access bar-sal gyorsan, hihetetlen eredményeket értünk el. Lehet oldani akár az érzelmi evést, vagy hívjuk "függőségnek", ha skatulyázni szeretnénk. Lehet bármi más a háttérben, azt is szépen felszínre lehet hozni, és meg lehet tőle szabadulni. Persze, csak ha készen állsz rá.

Mi fog történni, ha a hozzájárulásomat kéred?

Elbeszélgetünk, feltérképezzük a táplálkozási szokásaidat, az életviteledet, és közösen megnézzük, mi az az étrend, ami Neked a legkényelmesebben betartható. Kapsz egy Neked könnyen betartható étrendet és mozgási tervet is. Folyamatos konzultációra is lehetőség van, így tudunk finomhangolni is.

Amennyire beleengeded Magad, ránézünk lelki blokkokra, hiedelmekre, amivel eddig fenntartottad a kevésbé komfortos állapotot, és kitaláljuk, hogy ezzel mit tudsz kezdeni.

Mi fog történni utána?

Választhatsz további konzultációkat, vagy kezeléseket, de az is lehet, hogy működteted azonnal egyedül is, mint a karikacsapás. A legtöbb esetben azt látom, hogyha megtaláljuk azt a pontot, ami a nehézséget okozza, akkor csodás könnyedség érzetnek örül a test, a lélek is "kiszabadul", és fizikai síkon is nagyon hamar meglátszik a változás. Csak néhány tapasztalat: akár évek óta fennálló puffadás is megszűnhet a blokkok elengedésével, vagy spontán beindulhat a fogyás.

Meddig tart, mennyibe kerül?

Egy óra 3500.- Ft

Hol találsz meg?

boldogtestben@gmail.com

https://www.facebook.com/boldogtestben

tel: +36(20)-393--2753

cím: Harmónia Palota 

Budapest, VIII. kerület, Múzeum utca 9.

 

Kalandra fel, találd meg az egységet a testeddel!

VIGYÁZAT! Semmiképp ne próbáld ki, ha nem vagy kész a változásra! :)