ACCESS BARS®

nyugi_meret.jpgMindjárt jön a leíró rész is, hogy mi is az Access Bars® ám az a legfontosabb, hogy Neked mit jelent, amikor találkozol vele. Megosztom ezért, hogy nekem mit adott hozzá az életemhez.

Rengeteg módszert kipróbáltam már, mindegyik adott valamit, de ez nem egy módszer, hanem egy életstílus. Ráébreszt, hogy az Élet lehet könnyed is, a hétköznapi problémákat is hamarabb fel lehet oldani, mint eddig gondoltuk, olyan lehetőségek nyílnak meg, amik eddig a látókörünkön kívül voltak.

Az Access Consciousness® másról szól, minthogy valaki kitalálta, megírta a "nagy igazságot". Engem arra tanított meg, hogy a saját igazamat keressem, hogy nekem mi működik, hogy a legkönnyebb az életem. Nem is kell meglegyen mindenre a válaszom, sőt, az a lényeg, hogy kérdezzek és kérdezzek, hiszen így olyan lehetőségeket is észrevehetek, amiktől a kész, sablonszerű válaszokkal korábban elzártam magam. A kérdés kinyit, a válasz bezár.

Sokan keressük önmagunkat. Mi van ha nem megkeresned kell Magad, hanem elég elismerni a csodát, ami vagy és ebből kérni többet? Mi van, ha nem tartod távol Magad a saját lényedtől?

Hogy nálam mi változott? Sokkal könnyedebbé váltak a kapcsolataim, gyakorlom az ítélkezés nélküliséget, minden vélemény csak egy érdekes nézőpont, így kevesebb a konfliktus. Egyre többször sikerül kilépnem a megszokott játszmákból, automatikus reakciókból, szuper érzés. Harmonikusabb a kapcsolatom a testemmel, könnyedebbek  a mindennapok, elmúlt a krónikus fej-és derékfájásom.

A szüleimmel hihetetlen módon megváltozott a korábban elég nehéz kapcsolatom, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben. Minden nap energiával teli ébredek, bőven kipihenem magam akár hat óra alvással is, és mindennap azt keresem, milyen újdonságokat fedezhetek fel, amit eddig nem láttam. Egészen meglepő és nagyszerű dolgok történnek, nap mint nap növekszik a hálám.

Mi történik egy access bars® kezelés során?

Nem kell csinálnod semmit. Egy masszázságyon kényelmesen fekve megtapasztalhatod, milyen a megengedés és a befogadás.

A kezelés során meghatározott pontokat érintünk a fejen, mely egy nagyon kellemes, nyugodt állapotot idéz elő, de annyira éberen tart, hogy oldódni tudjanak a blokkok és a hiedelmek, korlátozó nézőpontok, amelyek megnehezítik az életünket. A legrosszabb dolog, ami történhet, úgy érzed majd, kaptál egy remek fejmasszázst. Legjobb esetben az egész életed megváltozhat. Anélkül oldódnak a blokkjaid, önszabotáló mintáid, hogy azok hosszas elemzésében el kellene veszni.

Hogy miben más az Access Consciousness® ?

Marilyn Bradford, aki az évek során próbált nyugati és keleti vallásokat, követett indiai gurut, jó asztrológussá vált, minden főbb meditációs formát gyakorolt, valamint több mint 22 évet praktizált pszichoterapeutaként és rengeteg terápiát, tréninget tartott, így ír róla:

"Nem hasonlít semmire, amit valaha csináltam. Teljesen önálló kategóriát képez. Nem „spirituális”, vagy metafizikai, vagy vallásos. Miért? Mert nincs olyan struktúrája, vagy dogmája, amit el kell fogadjál, amihez igazodnod kell. Egy idő eltelt, mire felfogtam ennek a hatását. Mindig keressük a hasonlóságot az újonnan megismert és s régen ismerős között. Ez nem teheted az Accessel, mert nem hasonlít másra!"

Aki a tudományos magyarázatra is kíváncsi, annak ajánlom ezt a rövid, de megdöbbentően izgalmas videót: egy neurológus szakorvos mutatja be érthetően, mi történik egy kezelés alatt.

 

 

És mindezen túl még egyéb, izgalmas, célzott kezelések közül is választhatsz, mint például a párkapcsolati automatikus válaszok törlése, immunrendszer erősítés vagy a függőségek oldása.

Ne higgy el nekem semmit, de ha jó érzéssel tölt el, amiket itt olvasol és kíváncsi lettél, nézd meg, Neked milyen változások lehetségesek az életedben. 

Egy kezelés időtartama változó, Tőled függ. Ára 12000 Ft/óra.

Jelentkezz be egyéni kezelésre! Várlak örömmel és nyitottsággal.

Ha meg is tanulnád a módszert, hazavinnél működő eszközöket, várlak a tanfolyamaimon.

Ezt megteheted a boldogtestben@gmail.com e-mail címen, a Facebook oldalon üzenetben: https://www.facebook.com/boldogtestben, vagy telefonon: +36(20)393-27-53